Jūs neticēsiet, bet no lavaša var pagatavot īstu Napoleona kūku. Mani viesi apstiprinās, ka tas izrādās patiešām garšīgs. Visiem patika šī recepte.
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!
Ķeramies klāt receptei!
Pagatavošana
Lai sāktu, bļodā sadaliet 3 olas, pievienojiet 1 glāzi cukura (250 g) un 1 p (10 g) vaniļas cukura. Sajauc produktus ar putojamo slotiņu.
Pēc tam pievienojiet 3 ēdamkarotes kukurūzas cietes (var būt kartupeļu vai miltu). Maisa, līdz pazūd kunkuļi.
Olu maisījumā ielej 500 ml silta vai karsta piena. Samaisiet, lai olas nesarecētu.
Iegūto olu-piena maisījumu pa daļām ielej karstā pienā (vēl 500 ml, kopā nepieciešams 1 litrs). Nepārtraukti samaisiet sastāvdaļas un uzvāriet krēmu.
Uz lēnas uguns, nepārtraukti maisot, uzvāra krēmu. Krēms ir gatavs, kad tas sabiezē un uz virsmas parādās burbuļi.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Ko nevajadzētu darīt 16. decembrī, pretējā gadījumā laime un labklājība var pamest jūsu mājas: tautas zīmes Vēja dienai
- Miljonārs man kā piecu bērnu mātei uzdāvināja māju – kad iegāju iekšā un izlasīju atstāto zīmīti, es sāku aizdomāties
- Ir zināms, kad Latvijā sāksies astronomiskā ziema: sinoptiķu prognozes liecina par tuvojošos spēcīgu aukstumu
- 500 eiro par Ziemassvētku dāvanām: šādu summu plāno tām tērēt iedzīvotāji tikai vienā Latvijas reģionā un tā nav Rīga
- 16. decembrī sāksies kaut kas neredzēts kopš 1869. gada: sinoptiķi brīdina iedzīvotājus par to, kas sagaidāms
- Mana Daugavpils kaimiņiene nolēma atjaunot fiksētā tālruņa pieslēgumu – prasīju kāds iemesls tam un viņa atbildēja













